Una mica de llum!

UNA MICA DE LLUM!

Portem més de dos mesos de confinament i sembla que a poc a poc anem veient la llum, tot i que hem de continuar sent rigorosos amb el compliment de les mesures. Les xifres de la pandèmia continuen essent preocupants, però van a la baixa i la majoria de persones expertes asseguren que el pitjor ha passat. Tot i això, cal continuar essent més prudents que mai, respectar la distància de seguretat, portar la mascareta en espais tancats i al carrer, quan hi hagi gent a prop, i, sobretot, rentar-nos les mans contínuament. Malgrat alguns comportaments puntuals, hem de posar en valor el civisme i l’actitud de la major part dels nostres veïns i veïnes. Hem fet un gran esforç col·lectiu que hem de saber valorar i que recordarem durant molt de temps.

 

L’actual període de desconfinament és viscut com una petita victòria a mesura que anem superant etapes. Tenim ganes de tornar a la normalitat i que tots i cadascú de nosaltres puguem recuperar, a poc a poc i amb seguretat, l’activitat personal, social i laboral. Veure el comerç obert, els espais de restauració en funcionament, les pimes a punt i els polígons amb activitat és el millor símptoma que anem pel bon camí. Des de l’Ajuntament centrarem els esforços a estar al costat de les persones i les activitats que necessitin ajuda per tirar endavant, però sent estrictes amb les mesures de seguretat. L’escenari dels propers mesos no serà fàcil, però estem convençuts que l’experiència viscuda farà les administracions més properes i el conjunt de la societat més solidari i empàtic. Com a mínim, ho hauríem d’intentar entre tots.

 

Malgrat que ens hem vist obligats a cancel·lar esdeveniments molt potents com la Fira del Vapor o la Festa Major, i en alguns casos esperem fer alguna activitat virtual o simbòlica, les entitats del nostre poble continuen bategant amb força.  Un bon exemple és la Ballada Popular de Gitanes virtual que podrem seguir diumenge a través d’internet. Més de 200 balladors i balladores participaran, des de casa, en una experiència inèdita, fantàstica i que aporta més llum a la situació actual. La cultura i el sentiment de pertinença ens tornaran a fer sentir orgullosos de ser de Sant Vicenç de Castellet. Participem d’aquest esdeveniment col·lectiu únic i irrepetible. Que tota l’energia acumulada ens ajudi a veure el futur amb una mica més d’esperança, i també responsabilitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *