Al costat del nostre comerç

AL COSTAT DEL NOSTRE COMERÇ

Deixem enrere un mes de novembre en què hem rebut desenes de correus electrònics i hem vist infinites campanyes de publicitat relacionades amb el Black Friday, el Cyber Monday i altres dates i jornades que s’han fet un lloc en el nostre imaginari col·lectiu previ a les vacances de Nadal. El màrqueting, la publicitat i unes campanyes en què s’inverteixen grans quantitats de diners ens han creat noves necessitats superficials que sovint ens empenyen a un consum impulsiu. Davant aquest escenari, el petit comerç arriba a les portes de la campanya de Nadal preocupat i fent equilibris per poder tirar endavant els seus negocis.

 

El comerç de proximitat i de qualitat és sinònim de dinamisme i de vida per a ciutats i pobles, i de servei de qualitat per als nostres conciutadans. Tenir un teixit comercial potent, actiu i que sigui dinàmic ens ajuda a comptar amb uns nuclis urbans atractius i amb més oportunitats, també a Sant Vicenç de Castellet. La campanya de Nadal és clau per a la majoria de comerços que esperen la facturació de les pròximes setmanes des de fa mesos. Des de l’Ajuntament, aquest dijous donem el tret de sortida a la campanya de Nadal amb l’encesa dels llums i també amb l’estrena de la campanya Ara més que mai comerç local per Nadal.

 

L’estrena de la il·luminació serà l’aperitiu per als dos propers dissabtes 3 i 17 de desembre en què programarem animació al carrer per afavorir l’ambient i les compres al comerç del poble. Les actuacions musicals i els espectacles de màgia de petit format estan pensats per acompanyar el comerç en aquestes dates en què es concentren la majoria de compres de festes. Els actes més tradicionals com la Fira de Nadal i el popular Cagatió també ajudaran a fer ambient i les nostres botigues també en podran treure profit.

 

Continuarem treballant per fer que passin coses, crear oportunitats, promoure un Nadal dinàmic i atractiu i ajudar els nostres comerciants en unes dates molt assenyalades. Com a consumidors, a més, cadascú de nosaltres té poder de decisió i ha de prendre també la responsabilitat de comprar, gastar i dinamitzar el seu entorn més proper. El nostre comerç i, en definitiva, el nostre espai públic s’ho mereixen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *