Un Nadal de detalls

UN NADAL DE DETALLS

La situació de pandèmia no ens dona treva. Just quan es compleix un any de l’inici de la campanya de vacunació ens trobem en un equilibri difícil de gestionar per a tots plegats. Les vacunes han frenat la propagació dels casos més greus de la malaltia, però el virus continua circulant i manté en alerta el sistema sanitari, que està cansat i esgotat després de prop de dos anys de pandèmia.

 

I en aquest context hem arribat a Nadal. Un Nadal diferent del que coneixíem, i del que esperàvem, perquè encara no el podem celebrar plenament amb totes les persones estimades. L’alt nombre de persones positives i, de retruc, confinades ens ha obligat a celebrar unes festes en petit format. És un Nadal de detalls, de gestos i de donar importància a les petites coses.

 

Des de l’Ajuntament ens ha semblat oportú cancel·lar les activitats de més risc i mantenir la resta de programació amb la voluntat que els infants i les seves famílies visquin un Nadal màgic i il·lusionant. En aquest sentit, treballem per assegurar que la màgia de la nit de Reis es mantingui i, si cal, adaptarem la Cavalcada de Reis perquè la canalla en gaudeixi al màxim. La previsió és que es pugui fer sense limitacions, però haurem d’esperar uns dies a confirmar-ho.

 

Aquests petits detalls a què feia referència també tenen molt a veure amb la gran feina que fan les persones que formen part del grup de voluntaris de Sant Vicenç de Castellet. Com els mesos més durs d’inici de la pandèmia, aquests dies tenen cura de veïns i veïnes que passen el Nadal sols a casa, a través de trucades de seguiment en què els demanen com estan, i hi estableixen una relació càlida i propera. Tenim un poble solidari i ple de bones iniciatives que posen de manifest la importància de tenir cura de les persones del nostre entorn.

 

Mentre ens toca pensar en un Nadal de detalls us animo a acabar de celebrar les festes amb alegria i estima tot desitjant que, ben aviat, puguem recuperar plenament la nostra vida.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *